24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

De Kliniek

Dierenkliniek IJsselstein is al langer dan 15 jaar een moderne en professionele dierenkliniek met aandacht voor dier en mens. Ons team van deskundige dierenartsen en paraveterinairen staat altijd voor uw huisdier klaar. Voor spoedgevallen hebben we een 24 uurs service, 24 uur per dag 7 dagen per week, waarbij wij altijd voor u bereikbaar zijn. Met ingang van 4 juni 2019 worden onze spoeddiensten door het nieuwe Dierenziekenhuis in Nieuwegein verzorgd. Via ons telefoonnummer wordt u eenvoudig doorverbonden met het Dierenziekenhuis buiten onze openingstijden.

Wij beschikken over uitgebreide mogelijkheden tot nader onderzoek en ingrepen en opname, zoals operatiekamer met hartbewaking en beademingsmogelijkheden, röntgen en echo. Verder beschikken we over een eigen uitgebreid laboratorium waar we bloed, urine en ontlastingsonderzoek kunnen doen. Zo beschikken we tijdig over de uitslag en kunnen we uw huisdier zo snel mogelijk verder helpen.

Onze dierenartsen zijn ervaren chirurgen en kunnen daardoor naast de 'gebruikelijke' operaties zoals castraties en sterilisaties ook veel gecompliceerde operaties, zoals bijvoorbeeld een maagtorsie en tumorchirurgie uitvoeren.


Dierenasiel
Dierenasiel Rijpickerwaard wordt al meer dan 15 jaar medisch begeleid door ons. Het is een voorrecht om waar nodig de asieldieren te mogen helpen en ze zo weer een goed nieuw thuis te laten vinden.

Dierenambulance
Dierenkliniek IJsselstein heeft de Dierenambulance IJsselstein opgericht en is daar de hoofdsponsor van. De Dierenambulance IJsselstein is een onafhankelijke stichting die 24 uur per dag klaar staat om gewonde en/of gevonden dieren te helpen en overleden dieren op te halen. 

Online afspraak maken