24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

Actueel


Algemene voorwaarden

Op al onze (Behandel)overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De IVC Evidensia algemene voorwaarden zijn gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank Midden-Nederland onder nummer 82/2020. Een exemplaar van de algemene voorwaarden is te allen tijde beschikbaar of op te vragen in de praktijk

Gezondheidszorg voor de senior kat

cats 3914203 1280

Wanneer een kat 11 jaar is, is hij of zij senior (bejaard). Vanaf 15 jaar noemen we een kat geriatrisch oftewel hoogbejaard. Sommige katten worden wel 20 jaar of ouder, deze katten zitten dus een groot deel van hun leven in de laatste levensfase.

Het is vaak lastig om te zien of bepaalde zaken passen bij een ouder wordende kat of dat er toch sprake is van ziekteverschijnselen.

Tips voor een goede gebitsverzorging

snout 1444697 640De maand Februari stond bij ons in het teken van het gebit. In deze maand zijn er veel gebitsbehandelingen en controles geweest. Hier worden wij heel blij van, want een goed gebit is belangrijk voor de gezondheid van uw dier. Wij delen graag nog even een aantal tips. 

Weg met vlooien en teken

tick 1271763 640Wij zien in onze kliniek geregeld huisdieren die last hebben van parasieten. Dit kan vervelende klachten geven en zelfs leiden tot problemen met de gezondheid van het dier. Op dit moment zijn de vlooien en teken erg actief maar gelukkig is hier wat aan te doen.

En we hebben ook een leuke 3+1 gratis actie! 

Langer open op zaterdag

opening time 3014155 640Met veel plezier gaan wij vanaf zaterdag 8 juni langer open op de zaterdagen, u kunt dan van 9.00u - 13.00u bij ons terecht. Op deze manier willen wij u als klant meer mogelijkheden bieden voor het maken van een afspraak. U kunt dan tussen deze tijden naast spoed ook terecht voor een consult.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Niet alleen uw huisdier is onze zorg, ook uw privacy.

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn; vanuit Europese wetgeving (de “AVG”, Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn er strenge regels opgesteld waar organisaties aan moeten voldoen om persoonsgegevens te mogen verwerken. Zo zijn ook wij verplicht aan deze regels te voldoen.

Wijziging spoeddiensten

weimaraner 1381186 1280Dinsdag 4 juni zijn de deuren geopend van het nieuwe Dierenziekenhuis in Nieuwegein. In dit ziekenhuis zijn diverse specialisten aan het werk en, indien nodig, kunnen wij u met uw huisdier doorverwijzen. Daarnaast wordt onze spoeddienst vanaf 4 juni door het Dierenziekenhuis in Nieuwegein verzorgd. 

Online afspraak maken