24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

Actueel


Tips voor de feestdagen

 

dog 1219086 1920

De feestdagen staan voor de deur!! Een heerlijke tijd om door te brengen met geliefden, familie, vrienden en onze huisdieren. Het is een sfeervolle maand vol verleidingen voor ons én onze huisdieren. Daarom delen we een aantal tips om veilig te genieten van deze maand! 

Vuurwerkangst bij huisdieren

fireworks 846063 1280

De dagen rondom de jaarwisseling zijn voor velen een feest, voor huisdieren zijn het echter dagen vol angst en verandering. De weken vooraf aan het nieuwe jaar wordt vaak vuurwerk afgestoken en op oudejaarsavond zijn deze knalgeluiden ook thuis nauwelijks te vermijden. De geluiden van vuurwerk geven veel angst, maar ook de flitsen en geur hiervan kunnen een angstreactie geven. 

Weg met vlooien en teken

tick 1271763 640Wij zien in onze kliniek geregeld huisdieren die last hebben van parasieten. Dit kan vervelende klachten geven en zelfs leiden tot problemen met de gezondheid van het dier. Op dit moment zijn de vlooien en teken erg actief maar gelukkig is hier wat aan te doen.

En we hebben ook een leuke 3+1 gratis actie! 

Langer open op zaterdag

opening time 3014155 640Met veel plezier gaan wij vanaf zaterdag 8 juni langer open op de zaterdagen, u kunt dan van 9.00u - 13.00u bij ons terecht. Op deze manier willen wij u als klant meer mogelijkheden bieden voor het maken van een afspraak. U kunt dan tussen deze tijden naast spoed ook terecht voor een consult.

Wijziging spoeddiensten

weimaraner 1381186 1280Dinsdag 4 juni zijn de deuren geopend van het nieuwe Dierenziekenhuis in Nieuwegein. In dit ziekenhuis zijn diverse specialisten aan het werk en, indien nodig, kunnen wij u met uw huisdier doorverwijzen. Daarnaast wordt onze spoeddienst vanaf 4 juni door het Dierenziekenhuis in Nieuwegein verzorgd. 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Niet alleen uw huisdier is onze zorg, ook uw privacy.

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn; vanuit Europese wetgeving (de “AVG”, Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn er strenge regels opgesteld waar organisaties aan moeten voldoen om persoonsgegevens te mogen verwerken. Zo zijn ook wij verplicht aan deze regels te voldoen.

Online afspraak maken