24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

Actueel


Tips voor de feestdagen

 

dog 1219086 1920

December is aangebroken en de feestdagen staan voor de deur. Een heerlijke tijd om door te brengen met geliefden, familie, vrienden en onze huisdieren. Het is een sfeervolle maand vol verleidingen voor ons én onze huisdieren. Daarom delen we een aantal tips om veilig te genieten van deze maand! 

Vuurwerkangst bij huisdieren

fireworks 846063 1280

De dagen rondom de jaarwisseling zijn voor velen een feest, voor huisdieren zijn het echter dagen vol angst en verandering. De weken vooraf aan het nieuwe jaar wordt vaak vuurwerk afgestoken en op oudejaarsavond zijn deze knalgeluiden ook thuis nauwelijks te vermijden. De geluiden van vuurwerk geven veel angst, maar ook de flitsen en geur hiervan kunnen een angstreactie geven. 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Niet alleen uw huisdier is onze zorg, ook uw privacy.

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn; vanuit Europese wetgeving (de “AVG”, Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn er strenge regels opgesteld waar organisaties aan moeten voldoen om persoonsgegevens te mogen verwerken. Zo zijn ook wij verplicht aan deze regels te voldoen.

De kleine ondeugende Jackson

de kleine Jackson

 Helaas hebben niet alle dieren een goede start in het leven.

Een paar weken geleden werd Jackson ’s avonds samen met zijn zusje binnen gebracht in onze kliniek. Hij zat vol met vlooien en luizen en had bloedarmoede. Broodmager kwam hij binnen, waarschijnlijk pas een week of 3 oud!

Speciale actie met Specific

image006

Wij hebben een missie: Samen zorgen voor uw huisdier een dierenleven lang. En precies daarom hebben wij het Huisdieren Zorgplan. Hiermee is uw dier het hele jaar voorzien van alle preventieve zorg zoals vaccinaties, ontwormen, ontvlooien en gezondheidscontroles. Daarnaast is ook voeding essentieel voor de gezondheid van uw huisdier.

Weg met parasieten!

 

weg met parasieten

Wij zien in onze kliniek geregeld huisdieren die last hebben van parasieten. Dit kan vervelende klachten geven en zelfs leiden tot gezondheidsproblemen.

Gelukkig is hier ook wat aan te doen en wij zetten hieronder de parasieten die we het meeste tegenkomen bij honden en katten voor u op een rijtje.

Online afspraak maken