24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

Speciale actie met Specific

Wij hebben een missie: Samen zorgen voor uw huisdier een dierenleven lang. En precies daarom hebben wij het Huisdieren Zorgplan. Hiermee is uw huisdier het hele jaar voorzien van alle preventieve zorg zoals vaccinaties, ontwormen, ontvlooien en gezondheidscontroles. Dit vinden wij belangrijk omdat we dagelijks in onze kliniek zien hoe essentieel preventieve zorg is. Bepaalde klachten en/of ziekten hadden eigenlijk voorkomen kunnen worden.

 

Heeft u een zorgplan bij ons? Dan bent u inmiddels geïnformeerd over de speciale actie die wij hebben met Specific® speciaal voor u. Wij werken al jaren met goede resultaten met voeding van het merk Specific®. Deze voeding wordt bereid volgens een vast receptuur. Dat betekent dat de hoeveelheid en de verhouding van de ingrediënten altijd gelijk is. Dit is van belang omdat de voeding ontwikkeld is om een specifieke voedingswaarde te bieden. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige eiwitten en uitgebalanceerde gehaltes energie, vitamines en mineralen.

 

Voeding speelt een belangrijke rol in de gezondheid van uw huisdier. Het is de brandstof voor het lichaam en draagt bij aan de verschillende stofwisselingsprocessen die zich in het lichaam afspelen. Het kan tevens ondersteunen bij het herstel van uw huisdier bij bepaalde ziekten en klachten. Goede voeding is dus van levensbelang en is onderdeel van preventieve gezondheidszorg.

 

Omdat wij heel graag samen met u zorgen voor uw huisdier hebben we een hele mooie actie speciaal voor Huisdier ZorgPlan houders:

 

  • 50% korting op de eerste zak Specific®.
  • 30% korting op de tweede zak Specific®.
  • 25% korting op de derde zak Specific®.

Wilt u meer weten over deze actie? Neem dan even contact op met onze kliniek via telefoonnummer 030-687 45 01. Meer informatie over het Huisdier Zorgplan? Klik dan hier.

Online afspraak maken