24 uur per dag, 7 dagen in de week
030 - 687 45 01

Weg met vlooien en teken

dog 2785072 1280

 

Vlooien

Niemand zit op deze vervelende parasiet te wachten: zowel u niet en uw huisdier niet. Vlooien kunnen voor ontzettend veel overlast zorgen en ze planten zich snel voort. Wist u dat vlooien voor 95% van de tijd niet op hun gastheer leven maar in het tapijt, de plinten of de kussens? Vlooien veroorzaken veel jeuk en er zijn dieren die allergisch zijn voor het speeksel van de vlo. Dan kunnen er ontstekingen ontstaan. Wij kunnen samen met u kijken welke vlooienbestrijding of preventie voor uw huisdier geschikt is. In het Huisdieren Zorgplan zit dit automatisch opgenomen waardoor u dit niet kunt vergeten.

 

Teken

Teken zijn op het moment erg actief. Het is belangrijk om uw huisdier dagelijks te controleren op deze vervelende parasiet. De teek kan de ziekte van Lyme overbrengen en deze komt voor bij mensen én dieren. Er zijn diverse middelen beschikbaar om uw dier te beschermen tegen een tekenbeet. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste middel.

 

Wij hebben nu op geselecteerde middelen tegen vlooien en teken bij de hond en kat een 3+1 gratis actie. Informeer bij de balie en maak gebruik van dit voordeel.

 

In ons Huisdieren ZorgPlan zit de preventie van parasieten in begrepen. Dit betekent dat u producten krijgt die uw huisdier een jaar lang beschermen tegen vlooien, teken én wormen.  Wilt u meer weten over dit zorgplan? Bel ons dan op nummer 030-6874501 of kom gezellig langs op de kliniek. We vertellen u graag meer.

Online afspraak maken